COCOCHOCO Professional  Keratin behandling  !

Feb 28, 2023

Cocochoco Danmark

COCOCHOCO Professional Keratin behandling !

Vores virksomheds hovedfokus er naturligvis vores kunder, og uden dem ville vores udvikling ikke være nødvendig.  Det er derfor, det er meget vigtigt for os at sikre, at vores kunder forstår alle finesser og detaljer i COCOCHOCO Keratin behandling , hvordan vores system fungerer, og hvem det er passende for.

 

 

1. COCOCHOCO Keratinbehandling  - Hvilke hårtyper anbefales det til, og bedst egnet?

 

Hvis dit hår er kruset, beskadiget, mangler glans og fleksibilitet, er denne behandling et must.  Dit hår vil efter kun én session forvandles til en konditioneret, silkeblød, glat og skinnende tilstand.

Selvom denne behandling ikke kun er velegnet til hårrestaurering, er den en drøm, der går i opfyldelse for dem, der længe har fantaseret om at glatte deres hår og endelig har teknologien til at få det eftertragtede, smukke, spejllignende glansfulde look.

 

 

2. COCOCHOCO Keratin behandling - Hvordan vil det påvirke dit hår?

 

Dette er en premium keratin behandling, hvis avancerede, keratinbaserede proces vil give dit hår et glat, glat og glansfuldt look.  Keratin er det primære protein i hud, hår og negle.

Det er et naturligt stof, der giver dit hår mulighed for at vende tilbage til sin oprindelige sunde, skinnende, glatte og silkebløde tilstand, uden at det behøver at blive konditioneret kontinuerligt.

 

Ændrer ikke teksturen af ​​dit hår, hjælper det bare med at se bedst ud.

Påføring af behandlingen er enkel og kan udføres på alle hårtyper, inklusive allerede kemisk behandlet hår.

 

3. COCOCHOCO Keratin Hårbehandling – Hvor længe varer det?

 

Med en ordentlig efterpleje kan du bevare behandlingsresultater i op til 4-6 måneder, vi anbefaler at føntørre hver gang du vasker dit hår, da keratin fungerer bedst under varme.

 

 

4. COCOCHOCO Keratin Hårbehandling - Hvad er forskellene mellem behandlingerne?

 

COCOCHOCO Original:

Den originale formel, stærk, klassisk, passer til meget beskadiget, meget krøllet/tykt hår.

 

COCOCHOCO Pure:

Er en speciel udgave, bevidst formuleret til lyst/tyndt hår.  De rene ingredienser hjælper keratin til at gennemsyre håret, bidrager til at genopbygge hårlag og reparere hårstruktur.

 

COCOCHOCO Gold:

Den seneste udvikling i vores keratin-hårbehandlingsserie, beriget med flydende 24 karat guld for ekstra glans, men ikke kun, fordi flydende guld også reducerer statisk elektricitet og vandabsorption og beskytter det mod fugt, saltvand og regn.  Passer til alle hårtyper.

 

 

 

5. COCOCHOCO Keratin Hair Treatment - Hvilke efterplejeprodukter anbefales for at vedligeholde behandlingen?

 

Vi har udviklet specielt designet til COCOCHOCO Keratin Hair Treatments efterplejeprodukter, som er formuleret til at fuldende behandlingen og for at holde håret sundt og smukt.  Vores efterplejeprodukter omfatter en professionel sulfatfri shampoo og balsam, keratin-hårmasker, naturlige hårolier, hårserum beriget med diamantpulver og meget mere.

Vi anbefaler stærkt kun at bruge disse produkter for at bevare resultatet af behandlingen på bedste vis og i længere tid.

 

Vi er glade for at kunne informere om, at ingen af ​​vores produkter er blevet testet på dyr, og at de er grusomhedsfrie og veganervenlige.