Betalingsmetode

                                         

 


Vi sender varerne efter vi har modtaget godkendelsesbekræftelsen


Du kan betale én gang med VISA, MAESTRO, MASTER-kort fra alle banker i Danmark og i udlandet.

 

 

Indtastning og overførsel af personlige data

Indtastning og overførsel af personlige data og kreditkortnummerdata er beskyttet af SSL-protokollen med 256-bit kryptering leveret af CorvusPay-systemet til online kreditkortautorisation. Kreditkortgodkendelse og fakturering udføres ved hjælp af CorvusPay-systemet til kortgodkendelse og fakturering i realtid. Når du betaler med kort, der er inkluderet i 3-D Secure-programmet, bekræfter din bank, udover selve kortets gyldighed, desuden din identitet ved hjælp af et token eller en adgangskode.

MasterCard® SecureCode™.

MasterCard® SecureCode ™ er en ny tjeneste fra MasterCard og din kortudsteder, der giver dig ekstra sikkerhed, når du handler online. Du behøver ikke et nyt MasterCard eller Maestro®-kort for at bruge denne service. Du vælger din personlige MasterCard SecureCode og deler den aldrig med nogen internetforhandler. Privat kode betyder ekstra sikkerhed mod uautoriseret brug af dit kredit- eller betalingskort, når du handler online. Hver gang du foretager en online betaling med dit MasterCard- eller Maestro-kort, åbnes dit kortudstedervindue og beder dig om at indtaste din personlige SecureCode, ligesom den beder dig indtaste din PIN-kode i en hæveautomat. På få sekunder bekræfter kortudstederen dine oplysninger og giver dig mulighed for at gennemføre dit onlinekøb. For mere detaljeret information om MasterCard SecureCode-programmet, klik på www.mastercardsecurecode.com
Samme kort, ekstra online sikkerhed på internettet.

 

Verified by Visa er en ny tjeneste, der giver dig mulighed for at handle online med ekstra sikkerhed. Med en simpel Verified by Visa-proces verificeres din identitet, når du handler i de online butikker, der er inkluderet i programmet. Denne bekvemme måde at handle på er mulig via dit eksisterende Visa-kort. Derudover er Verified by Visa en hurtig proces. Du behøver kun at registrere kortet én gang og kompilere din adgangskode. Derefter, efter køb i butikkerne inkluderet i programmet, vises vinduet Verified by Visa. Indtast blot din adgangskode og klik på "send". Din identitet er verificeret, og dit køb er sikkert. For at aktivere Verified by Visa på dit Visa-kort eller for at lære mere om det, skal du kontakte din bank, der har udstedt dit Visa-kort.

Klik på www.visaeurope.com til mere info.