Om Botox

Er botox at have den rigtige behandling for mig?

Stil dig selv et par enkle spørgsmål:

Er mit hår for kemisk behandlet?

Er håret beskadiget?

Er håret tørt?

Er håret bleget eller farvet for mange gange?

Er håret for strøget og nu er det blevet groft?

Ser mit hår "kruset" ud?

Er mit hår meget tyndt eller livløst?

Har mine toppe revnet?

Hvis du har svaret JA til mere end ét spørgsmål, så har du helt sikkert brug for en botox hårbehandling!

Hvad er hårbotox, og hvordan virker de

Cocochoco Botox er på en unik måde at lave det på.
Den indeholder alle naturlige ingredienser og hjælper med at forny det behandlede hår, hvilket gør det blødt, skinnende og silkeagtigt at røre ved.

Denne unikke behandling genopretter beskadiget hår, forbedrer strukturen, giver glans, fugter og nærer i dybden, reparerer revnede spidser, giver UV-beskyttelse. Formålet med botox er at nære håret og fjerne den " krussete " effekt fra håret.

Hvis dit hår er tørt, dine spidser er revnede, eller du bare vil have det sundere, er botox et godt valg. Den er fuld af proteiner, antioxidanter, vitaminer, nærende olier og andre hårsundhedsingredienser, der udfylder hullerne mellem håret og genopretter dets naturlige skønhed.

Botox bevarer hårets volumen og genopretter revne spidser. Håret vaskes første gang 24 timer efter behandlingen.

UV-beskyttelse


Cocochoco botox indeholder luksus ingredienser til UV-beskyttelse for at forhindre hårældning. Netop fordi det giver UV-beskyttelse, er det den perfekte behandling inden daglig udsættelse for stærkt sollys.

Hvor længe holder botox?


Effekten af ​​botox-behandling varer op til fem måneder. Derefter anbefales det at gentage behandlingen. For at få din botox til at holde længere, brug Cocochoco efterbehandlingsplejeprodukter, især Cocochoco sulfatfri shampoo og balsam og Cocochoco hårmasker 1-2 gange om ugen. Følg også Cocochoco anbefalinger og tips.

Botox resultater for hår


Botox til hår vil ikke ændre hårets struktur. Det eksisterende volumen vil forblive, og krøller og bølger vil blive udjævnet, den "krusede" effekt vil blive elimineret, håret vil være meget hydreret. Behandlingen vil maksimalt forbedre udseendet af dit naturlige hår, fordi det fuldstændigt regenererer det. Botox gør håret sundere, blødere, blankere, fyldigere og livligere. Håret vil også se yngre ud, og de revnede spidser forsvinder.

Er botox sikkert for hår?


Helt bestemt. Cocochoco botox indeholder ikke toksiner eller skadelige kemikalier. Men når du anvender det for første gang, skal du kontrollere, om det kan forårsage en allergisk reaktion. Læg lidt botox på din hud først for at sikre dig, at du ikke er allergisk over for nogen af ​​ingredienserne. De fleste mennesker udvikler ingen allergisk reaktion, så der er ingen grund til bekymring.

Botox vs. keratin - hvad er forskellen?


Botox til hår er designet til at fjerne den "krusede" effekt fra håret, glatte og forynge håret og genoprette det til et sundt udseende. Det er et godt valg til dyb hårpleje og hjælper med at genoprette håret ved hjælp af nøgle ingredienser som proteiner, aminosyrer, vitaminer og lipider, samtidig med at det ikke indeholder skadelige kemikalier. Den udfylder hullerne i håret og efterlader håret silkeblødt, skinnende og forynget.


Botox er ikke en hårglatningsbehandling og er ikke så stærk som keratin. Keratinbehandling er en avanceret proces, der giver håret et sundt, skinnende og silkeblødt look. Den er baseret på keratin, som er hoved proteinet til hud, hår og negle. Keratin er en naturlig ingrediens, der forbedrer hårets tekstur og elasticitet. Håret forbliver glat og uden en "kruset" effekt i op til seks måneder efter behandlingen, afhængigt af dets pleje.

Konklusion


Den største forskel på disse to behandlinger er, at keratin er beregnet til at glatte hår og er designet til dem, der ønsker meget glat hår med meget mindre volumen. Botox til hår er fantastisk til at genoprette og pleje hår og eliminere den "krussete" effekt, til beskadiget, behandlet, tyndt hår, der trænger til dyb fornyelse.

Hvordan plejer man håret efter botox-behandling?
De første 24 timer efter behandlingen:


- Du kan ikke vaske dit hår

- Du må ikke binde eller klippe dit hår

- Du må ikke have hatte, kasketter og anden hovedbeklædning på

- Stryg dit hår om morgenen, hvis det er krøllet eller kruset natten over

- Hvis håret bliver vådt, så tør det hurtigt og stryg det.

For at få din botox til at holde længere i dit hår, brug Cocochoco Professional sulfatfri shampoo (sulfater vasker botox ud af dit hår meget hurtigt). Vask dit hår som normalt. Efter hver vask påføres Cocochoco Professional Balsam eller Cocochoco Professional Mask. Vores balsam og masker indeholder ikke silikone (balsam og masker med silikone vil opløse botox og beskadige det beskyttende lag). For bedre effekt, føntørre dit hår efter vask. Undgå at bruge invasive hårprodukter, der indeholder alkohol.