Kursus til Keratin & Botox hårbehandling !

Bliv en del af den store Cocochoco-familie! For bedst muligt at lære at arbejde med Cocochoco Professional tilbyder vi saloner individuel Kursus og støtte i det videre arbejde.

 

Vi tilbyder saloner individuelle træninger på modeller.

Bliv en certificeret Cocochoco-Salon ,lær den mest effektive og avancerede keratin behandling  i verden og modtag særlige fordele.

Udover at undervise i Cocochoco keratinbehandling ,underviser vi også i Cocochoco Botox,som i dybden genopretter håret fra bund til spids,giver det fantastisk pleje og UV-beskyttelse.

Vores team af træner står til din rådighed i hele Danmark.

 

 Cocochoco  kursus tilbud på modeller og certifikat !

Vi stiller hele vores keratin-sortiment til rådighed.

Vi træner på modeller step på step ,du vil underviser  fra bund til spiserne .

Forvent at kurset tager ca. 5-6 timer

 

KUN 4500 I alt.
Grundig undervisning på modellen og certifikat !

Hvor foregår det?

Vi kommer ud i salonen, eller i kommer til Os.

👉Cocochoco keratinbehandling er et perfekt valg til tykt, krøllet og beskadiget hår og kunder, der ønsker at reducere deres hårvolumen. Den forvandler hår med det samme til glat, sundt, glat og super glansfuldt.

👉Cocochoco botox-behandling er fantastisk til tørt, tyndt, livløst, kruset og kemisk behandlet hår, der har brug for komplet hårpleje, men uden at reducere hårvolumen.

👉Hvorfor skal du tilbyde Cocochoco behandlinger i din frisørsalon?


✔️Cocochoco er det mest erfarne mærke på markedet, med over 25 års forskning og udvikling af naturlige, giftfrie og grusomhedsfrie produkter.
✔️Det vil give dig et utroligt indtægtsboost.
✔️Cocochoco har den mest avancerede formel med ren keratin, hvilket gør den til den mest effektive behandling til hårudjævning.
✔️Cocochoco har alle naturlige ingredienser. Desuden er alle Cocochoco-produkter sulfatfri, parabenfri, cruelty-free og veganske.
✔️Anvendelse af Cocochoco-behandling er meget enklere sammenlignet med andre hårbehandlinger.
✔️Den genopretter håret uden at ændre dets struktur.
✔️Du får det officielle Cocochoco Professional certifikat, der beviser, at du er kvalificeret til at udføre denne behandling i din frisørsalon.
✔️Vi tilbyder fuld teknisk support og hurtig forsendelse.


Erhvervsbrugere
Vi tilbyder erhvervskunder - saloner samarbejde gennem kontrakter og uden dem, attraktive og konkurrencedygtige priser. Du kan kontakte os via sociale medier, e-mail eller telefon. Vi vil gøre vores bedste for at blive enige om de bedst mulige tilbud til vores gensidige tilfredshed.

Udover de produkter du vil bruge i saloner, tilbyder vi dig også muligheden for at lægge Cocochoco hårplejeprodukter på dine hylder efter behandlingen, så dine kunder kan opnå de bedst mulige og længst holdbare resultater med disse behandlinger.
Cocochoco hårplejeprodukter efter behandling er de eneste, der anbefales efter keratin- eller botox-behandling.

Vi afholder individuelle kurser for frisører/stylister for at vise dig, hvordan du udfører behandlingen korrekt og for at forklare produkterne i detaljer. Træning kan afholdes i vores salon eller hos jer !

Saloner kan under visse betingelser opnå en Cocochoco-licens og dermed blive udpeget som en Cocochoco-certificeret salon. Du er velkommen til at kontakte os for detaljer.
Bliv en del af vores historie, din salon kan blive certificeret med det prestigefyldte Cocochoco Professional certifikat og dermed blive en del af denne storslåede historie om et produkt, der har forbløffet og glædet frisører og kunder over hele verden.

Prisen på Keratin 4500kr

Grundig undervisning på modellen og certifikat !Pris på Botox 4500kr

Grundig undervisning på modellen og certifikat !

 

Hvis du vælg begge kurser Keratin og Botox 

Pris er på  6000 kr 

Du spar 3000 kr 

Det priser gælde fra 02.11.23

Og dermed åbne du salon tilbuddet.

 

 

FORDELE TIL SALON

Vi tilbyder salon rabatter på alle  Cocochoco-produkter, særlige tilbud,gratis produkter og kampagner. Derudover tilføjer vi alle vores certificerede saloner til listen over saloner og annoncerer dem gratis på vores sociale netværk (Facebook, Instagram). Vores team er tilgængeligt 0-24 for al support.

 


📞Du kan booke din træning ved at ringe til os på +4552179178, send os DM eller e-mail på info@cocochoco-professional.dk.
www.Cocochoco-professional.dk

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!