Om os

 

Vores HC Company er en virksomhed med specialiseret i Cocochoco Professional, som omfatter Cocochoco Professional-linjen af ​​keratinbehandlinger, Cocochoco Professional-botoxbehandling og Cocochoco Professional-linjen af ​​hårplejeprodukter.

Vi tilbyder også Cocochoco Professional frisørtilbehør.

Vi tror fuldt og fast på disse produkter og bruger dem selv.

Vi er uddannede og klar til at besvare alle spørgsmål for at hjælpe dig med rådgivning om valg af produkter til forskellige hårtyper eller til at hjælpe med selve behandlingsprocessen.

Vi har  erfaring med keratinbehandlinger, og vi valgte Cocochoco som den bedste.Vi afholder individuelle træninger i saloner eller hos os, samt online videotræninger.


Leder af Cocochocoeducator, Med gyldigt certifikat.

 

Carioliss Danmark

Siden 2002 er Corioliss som et ukonventionelt brand blevet skabt af en uafhængig virksomhed med fælles værdier, der afspejler ånden af ​​frihed, individualitet og kreativitet hos kunder.

Corioliss er en pioner inden for brugen af ​​titanium i fliser og er dedikeret til at udfordre frisørbranchens traditionelle regler med et unikt og innovativt udvalg af produkter.

Corioliss er en favorit blandt fagfolk takket være den ubestridelige kvalitet af sine produkter og har en loyal kundekreds på det internationale marked.

Fra originale klassiske modeller til limited edition-versioner tilbyder Corioliss en komplet linje, der flytter grænserne for overlegen teknik og stil.


Efter et år med at tilbyde Corioliss Wide hårglattejernet, som vi anerkendte som det bedste til Cocochoco Professional-behandlinger, og anerkendte dets unikke kvalitet, prøvede vi og testede det, og nu har vi udvidet vores tilbud med Corioliss-mærket, som er en garanti for top kvalitet og ydeevne.

Vi tilbyder højkvalitets glattejern, hårtørrere, børster, krøllejern, hårtørrere i flere kategorier.

Vi vælger kun den bedste kvalitet, som vi først sætter på markedet, når vi er overbevist om, at den er unik, anderledes, avanceret, bedre end alt andet, vi har prøvet.

Vi kan stolt sige, at vi er blevet den officielle repræsentant for Corioliss Danmark.

Du kan finde hele tilbuddet på Cocochocos hjemmeside.