Hvor længe varer Cocochoco keratin behandling?

Når man bestiller en Cocochoco-behandling, er kunderne ofte interesserede i, hvor længe behandlingen varer.

Varigheden af ​​behandlingen alene afhænger af flere faktorer:

- hårlængde

-hår tæthed

-hårets tilstand

Selvom kortere og tyndere hår naturligvis vil tage kortere tid, varer keratinbehandling i gennemsnit omkring 3 timer.

Håret skal vaskes grundigt med Clarifying shampoo inden behandlingen, for at neglebåndet åbner sig og behandlingen lykkes, skal keratinen holdes på håret i en vis periode, og derudover er der føntørring og strygning. . Derfor kan behandlingen aldrig vare i en time – halvanden time.

 

 

 

 For at sikre, at din behandling er professionelt udført, skal du gøre det i en certificeret Cocochoco-salon. Vores saloner er placeret i hele Kroatien, og der er bestemt mindst én certificeret til Cocochoco-behandlinger i nærheden af ​​dig. Certificerede frisører har gennemgået alle behandlingstrinene i detaljer og ved, hvordan man vælger den bedste type keratin alt efter hårtype. Også certificerede frisører er eksperter i korrekt påføring af keratin og strygning, og du vil forlade salonen med de bedst mulige resultater.

For at bevare keratinbehandlingen i dit hår så længe som muligt, anbefaler vi brugen af ​​Cocochoco hårplejeprodukter, som er specielt designet til at give det bedst mulige behandlingsresultat og maksimere varigheden af ​​Cocochoco behandlingen. Med deres korrekte brug vil du nyde smukt og skinnende hår i op til seks måneder!