Cocochoco Hårpleje produkter og deres betydning

Der er mange spørgsmål om sulfatfri hårplejeprodukter. Hvilke er kvalitet? Hvilken skal man bruge? Hvilke er bedst til min hårtype? Svaret er enkelt: Cocochoco! Med vores shampoo, balsam, masker, serum og Leave in behandling bliver dit hår velplejet, blødt og glansfuldt, uanset om du har lavet Cocochoco Professional behandlingen. De er bestemt den eneste anbefalede pleje efter Cocochoco-behandling med keratin eller botox, fordi de er designet til at garantere den forventede behandlingsvarighed og give de bedst mulige resultater af Cocochoco-behandlingen. Vores produkter indeholder ikke natriumlaurylsulfat (SLS), og deres brug varer i flere måneder (fire til seks måneder til keratin-opretning og tre til fem måneder til dyb pleje med botox).

Cocochoco efterpleje produkter

Vores produkter er meget koncentrerede og holder derfor længere sammenlignet med klassiske shampoo og balsam: I gennemsnit holder en flaske Cocochoco shampoo lige så længe som tre flasker klassisk shampoo. Men det er vigtigt at huske på, at selvom sulfatfri shampoo producerer mindre skum, betyder det ikke, at der skal påføres større mængder. Med Cocochoco er mindre mere.

Cocochoco shampoo og klassisk shampoo

Cocochoco

Klassisk shampoo

30 % vand

80 % vand

70 % produkter

20 % produkter

5 ml på vask

20 ml på vask

100 vask

25 vask

 

Sulfatfri shampoo fra andre mærker er ikke testet på hår behandlet med Cocochoco keratin eller botox, og vi kan ikke være sikre på, at de ikke hurtigt vil vende effekten af ​​behandlingen. De indeholder ofte andre ingredienser som erstatning for natriumlaurylsulfat (SLS), der producerer mousse og rent hår, men kan være skadelige for Cocochoco Professional-behandlinger, fordi de hurtigt skyller det beskyttende lag af keratin eller botox ud af håret. Efter to til tre ugers vask med andre shampoo vil effekten af ​​behandlingen i håret ikke længere være synlig. Topbehandling som Cocochoco keratin glatning eller botoxbehandling kræver også toppleje, og det fortjener dit hår. Vores shampoo, balsam, masker og serum er et godt valg, hvis du vil give dit hår det bedste, uanset behandlingen.

 

Til frisører

 Vi tilbyder særlige rabatter til saloner og hos os kan du købe produkter til salonpriser. Vi tilbyder også forskellige kombinationer med gratis produkter til større ordrer, hvilket er en god mulighed, uanset om du ønsker at bestille produkter til brug i din egen salon eller Efterpleje  til salg til deres kunder.

Kunder begår oftest den fejl at købe sulfatholdige shampoo eller endda sulfatfri shampoo, der ikke er fra Cocochoco-serien. Frisører skal henvise deres kunder og anbefale den bedste pleje, så den behandling du har foretaget giver det bedst mulige resultat. Den mest effektive pleje efter behandlingen er bestemt plejen med Cocochoco-produktlinjen. Med dem holder effekten af ​​behandlingen længere, og kundens hår forbliver velplejet og sundt. Dine kunder er normalt ikke frisøreksperter og forstår ofte ikke forskellen mellem sulfatfri produkter, natriumlaurylsulfat (SLS) og natriumlaurethsulfat (SLES), og det er op til dig at henvise dem og forklare, hvorfor Cocochoco efterbehandling er den bedste valg for dem. Hvis kunderne ikke følger instruktionerne, er resultatet naturligvis ikke garanteret.

Kunder begår oftest den fejl at købe sulfat-fri shampoo eller endda sulfatfri shampoo, der ikke er fra Cocochoco-serien. Frisører skal henvise deres kunder og anbefale den bedste pleje, så den behandling du har foretaget giver det bedst mulige resultat. Den mest effektive pleje efter behandlingen er bestemt plejen med Cocochoco-produktlinjen. Med dem holder effekten af ​​behandlingen længere, og kundens hår forbliver velplejet og sundt. Dine kunder er normalt ikke frisøreksperter og forstår ofte ikke forskellen mellem sulfatfri produkter, natriumlaurylsulfat (SLS) og natriumlaurethsulfat (SLES), og det er op til dig at henvise dem og forklare, hvorfor Cocochoco efterbehandling er den bedste valg for dem. Hvis kunderne ikke følger instruktionerne, er resultatet naturligvis ikke garanteret.