Sammenligning af natriumlaurylsulfat (SLS) og natriumlaurethsulfat (SLES

  1. Vi får ofte henvendelser om, hvorfor almindelige shampoo og balsam ikke egner sig til at vedligeholde Cocochoco-behandling. Dette skyldes, at de fleste hårprodukter indeholder keratin-vaskbart natriumlaurylsulfat (SLS).og botox  til  håret. Derudover irriterer SLS hovedbunden og skader håret på grund af længere tids brug. Alle Cocochoco shampoo, balsam og masker er udviklet til samtidig at rense og fugte dit hår, uden uønsket irritation, hvilket gør dem velegnede til brug på alle hårtyper, uanset behandling.


Vi vil forklare forskellen mellem natriumlaurylsulfat og natriumlaurethsulfat, så du ved, hvorfor du aldrig vil finde natriumlaurylsulfat i Cocochoco-produkter.

Natrijev lauril-sulfat (SLS)

Natriumlaurylsulfat findes i mange kosmetiske produkter, som vi bruger hver dag. Det fjerner fedtede rester meget effektivt og skaber et skum, der renser håret, hvorfor det er en almindelig ingrediens i shampoo. Håndsæber, ansigtsrens, barbercremer og endda tandpasta skaber skum takket være natriumlaurylsulfat. Men netop på grund af en sådan effektivitet,efter Cocochoco-behandling frarådes brug af produkter, der indeholder det. Med cocochoco keratin glatning og botox-behandlinger påføres dit hår et lag produkt, som derefter "lukkes" i håret ved hjælp af høj temperatur, og faktisk er den yderste del af håret med vilje belagt med et lag af produkt, der vasker natriumlaurylsulfat væk.

Efter Cocochoco-behandling frarådes brugen af ​​produkter, der indeholder natriumlaurylsulfat, da de vil afbøde effekten af ​​behandlingen væsentligt. Netop derfor indeholder Cocochoco post-treatment plejeprodukter ikke natriumlaurylsulfat. Der blev fundet en sammenhæng mellem shampoo, der indeholdt det, og beskadiget hår og hårtab. Dette sker, fordi natriumlaurylsulfat ofte forbliver i hårsækkene længe efter vask, hvilket får håret til at svækkes på grund af længere tids brug. Natriumlaurylsulfat irriterer også huden, hvis huden udsættes for det i længere tid.

Natrijev lauret-sulfat (SLES)

Nogle af vores produkter indeholder sodium laureth sulfate (SLES). Selvom de har et lignende navn, er disse væsentligt forskellige ingredienser. Natriumlaurethsulfat dannes ved ethoxylering af natriumlaurylsulfat, en proces hvor der tilsættes ethylenoxid, som ændrer sammensætning. Det betyder, at natriumlaurethsulfat (SLES) er sikkert at bruge i hårplejeprodukter, herunder Cocochoco-produkter, fordi det er mildere for hud og hår sammenlignet med natriumlaurylsulfat (SLS). Sodium laureth sulfate vil ikke irritere huden eller vaske behandlingen af ​​eller udtørre håret. Hårplejeprodukter, der indeholder natriumlaurethsulfat, er lige så effektive til at skabe skum og rense hår, men vil ikke påvirke virkningerne af Cocochoco-behandling negativt som dem, der indeholder natriumlaurylsulfat.

Ved at kombinere natriumlaurethsulfat, naturlige ekstrakter og andre hudvenlige ingredienser har vi udviklet forskellige linjer af Cocochoco efterplejeprodukter for at give dig og dit hår overlegen pleje. Fra shampoo og balsam, til masker og serum tilbyder vi en bred vifte af produkter, der hjælper dit hår med at bevare glans og blødhed. Uanset om du laver den behandling, du ønsker at vedligeholde, eller du bare vil have råd til den bedst mulige pleje, er Cocochoco efterbehandling det rigtige val