Cocochoco - hår gendannelse på kun én behandling

Velkommen til Cocochoco Professional - alt hvad dit hår har brug for!
Vores mission er hårsundhed, og det er derfor, vi tilbyder produkter af højeste kvalitet til dets pleje. Den unikke formel af vores produkter uden sulfater, parabener og andre skadelige ingredienser, gør håret perfekt blødt, glat, silkeblødt, skinnende og sundt.

 

COCOCHOCO KERATIN

 

Hvis du dagligt kæmper med tungt, tykt, krøllet eller beskadiget hår, er det tid til at lære vores keratin at kende – kongen af ​​alle hårbehandlinger!

En behandling, hvorefter du vil tørre dit hår dobbelt så hurtigt, og du behøver slet ikke et glattejern!

Cocochoco keratin genopretter, glatter og regenererer håret på kun én behandling uden at ændre dets struktur.

Efter keratin er håret glat, glat, skinnende, silkeblødt, blødt og sundt.

Keratin korrigerer tørt og beskadiget hår, hår opnår en utrolig glans, løser hår ud, giver termisk beskyttelse mod hårtørrere, strygejern eller krøllejern, beskytter hårfarve, forhindrer spaltede spidser, gør det lettere at rede og style håret, sparer tid ved glatning af hår og glatter håret uden at det ændrer dets struktur.

 

Se produkter til Cocochoco-behandlinger 

COCOCHOCO HÅRPLEJEPRODUKTER

Cocochoco hårpleje produkter - shampoobalsammaske, serum  og  creme,de nærer enhver hårtype perfekt og efterlader det smukt, skinnende og sundt. 

Den specielle veganske formel indeholder ikke sulfater eller parabener, men kun naturlige ingredienser, der med succes bekæmper hår- og hovedbundsproblemer. Der er heller ikke testet noget Cocochoco-produkt på dyr.

Slip af med revnede spidser, fedtet eller beskadiget hår, styrk håret og genskab dets glans. Cocochoco-produkter er skånsomme mod hud og hovedbund, og er derfor velegnede til brug af personer, der har problemer med hudsygdomme og hovedbundsfølsomhed.

 

Efter behandlingen giver Cocochoco hårplejeprodukter de bedst mulige behandlingsresultater, og kun med dem kan vi garantere effekten af ​​behandlingen i op til seks måneder. Sulfatfri præparater fra andre producenter tillader ikke dette.

Tag et kig på hårplejeprodukter her

 

 

 

SPECIAL TILBUD

Pakken er altid billigere! Find den rigtige kombination til dit hår og opnå betydelige besparelser.

Se specialtilbuddet på Cocochoco-produkter her.
LEVERING
Vi leverer Cocochoco Professional-produkter til alle lande i verden!

Alle forsendelser sendes med GLS og DHL leveringsservice. Inden for Danmark er leveringen gratis for alle ordrer over 500,00 kr (66 EUR), og levering til udlandet er gratis for alle forsendelser over 1000,00 kr (120 EUR).

Alle ordrer modtaget senest kl. 15 sendes næste dag, og er på din adresse dagen efter, og ved en senere ordre kommer forsendelsen i løbet af to hverdage.

Vi er stolte over, at vores produkter er lavet af alle naturlige ingredienser af højeste kvalitet, ikke er testet på dyr og er veganske.

For at være den første til at vide om kampagner og rabatter, tilmeld dig vores nyhedsbrev.