Om KeratinHvad er Cocochoco Brazilian Keratin Treatment?

Cocochoco brasiliansk keratinbehandling er en innovativ hårbehandlingsproces, der er helt naturlig og ikke indeholder formaldehyd, sulfater og parabener. Den regenererer og glatter håret grundigt uden at ændre dets struktur. Keratinbehandling resulterer er sundt, glat, blødt og skinnende hår i op til seks måneder. Brasiliansk keratinbehandling er velegnet til enhver hårtype. Fordelene ved brasiliansk keratin Cocochoco er, at det korrigerer tørt og beskadiget hår, håret opnår en utrolig glans, løser håret ud, giver termisk beskyttelse (mod varmen fra hårtørrere, glattejern eller krøllejern), beskytter hårfarven, forhindrer spaltede spidser, er nemmere at rede og style håret sparer tid ved glatning af hår, glatter håret uden at ændre dets struktur og håret bliver fløjlsagtigt og glat at røre ved.

Håret bliver stærkere, overfladen lukker sig og er samtidig beskyttet mod UV-stråling, vind, frost, hav og klorvand. Brasiliansk keratin Cocochoco er velegnet til blødt, beskadiget, krøllet, ensartet, tungt, frækt og groft hår. På grund af dens egenskaber er den også velegnet til kemisk behandlet eller farvet hår.

Vi tilbyder tre typer keratin: COCOCHOCO ORIGINAL, PURE, GULD. Hver af dem er designet til en bestemt hårstruktur, og virkningerne varierer. Du kan finde en sammenligning på linket Sådan vælger du en keratinbehandling.

Cocochoco keratinbehandling har været udbredt og populær i alle lande i verden i årevis, i saloner på alle kontinenter. Cocochoco keratin er en keratin af meget høj kvalitet opnået af de fineste ingredienser, giver fantastiske resultater og fantastiske effekter på alle hårtyper, uanset hvor kemisk behandlet, beskadiget, tørre eller porøse de er.

Hvordan virker Cocochoco keratin?

Cocochoco keratin reparere beskadiget hår ved at erstatte dets naturlige keratin, der går tabt under kemisk behandling, på grund af ydre påvirkninger fra luft og vand, hårpræparater, strygning eller føntørring. Denne innovative behandling producerer keratin nanomolekyler, der omdannes til mikrogranulat, som derefter kæmmes ind i håret. Når behandlingen påføres lukkes den i håret med et glattejern ved en temperatur på 220°C, for at lukke for fugten i neglebåndet og skabe et glat udseende af håret.

Efter behandlingen er håret skinnende og glat, og resultatet ses med det samme. Behandlingen kan bruges på naturligt hår og hår, der er kemisk behandlet, og for et længerevarende resultat og bedste effekt anbefales det at bruge Cocochoco hårplejeprodukter efter behandlingen (sulfatfri shampoo, balsam, maske, serum, creme) . Alle Cocochoco Professional hårplejeprodukter efter behandling med nøje udvalgte ingredienser er designet til at maksimere effekten af ​​behandlingen og give håret det bedst mulige look.

Cocochoco brasiliansk keratinbehandling bringer bogstaveligt talt liv tilbage i dit hår, det er simpelthen den hurtigste, teknisk mest avancerede og mest effektive hårgendannelse i verden. Denne teknologi er vellykket på alle hårtyper, men de største resultater er opnået på ekstremt beskadiget hår.

Hvor kan jeg lave Cocochoco keratinbehandling?

Du kan lave Cocochoco keratinbehandling i en certificeret Cocochoco salon.

Alle vores certificerede saloner har bestået den officielle Cocochoco-kursus og har med succes mestret alle trin i behandlingen.