Særtilbud til SALONER

Vi har et særligt tilbud til saloner !

Vi tilbyder saloner, samarbejde gennem kontrakter og uden dem, samt attraktive og salon priser. Du kan kontakte os via sociale netværk, e-mail eller telefon. Vi vil gøre vores bedste for at blive enige om det bedst mulige tilbud til vores gensidige tilfredshed.

Udover de produkter, som du vil bruge i salonerne, tilbyder vi dig også muligheden for at lægge Cocochoco hårplejeprodukter på dine hylder efter behandlingen, så dine kunder kan opnå de bedst mulige og længst holdbare resultater med disse behandlinger. Cocochoco hårplejeprodukter efter behandling er de eneste, der anbefales efter keratin- eller botox-behandling.

For frisører/stylister afholder vi individuelle træninger for at vise dig, hvordan du gør behandlingen korrekt og forklare produkterne i detaljer. Uddannelse kan afholdes i din salon. Vores pædagoger dækker hele Danmark og udover og kommer gerne til din adresse.

Vi afholder Cocochoco Kursus til keratin behandling og botox behandling.

Efter vellykket gennemførelse af Kurset kan saloner modtage en Cocochoco licens og dermed blive markeret som en Cocochoco certificeret salon. For yderligere oplysninger om kurset, er du velkommen til at kontakte os.

 

Bliv en del af vores historie! Din salon kan blive certificeret med det prestigefyldte Cocochoco Professional-certifikat og dermed blive en del af denne storslåede historie om et produkt, der har forbløffet og glædet frisører og kunder over hele verden.

 

FORDELE FOR SALONER

Vi tilbyder salonrabatter  på Cocochoco-produkter, særlige tilbud og kampagner. Derudover tilføjer vi alle vores certificerede saloner til listen over saloner og annoncerer dem gratis på vores sociale netværk (Facebook og Instagram).

Vores team er tilgængeligt 0-24 for al support.

For mere information er du velkommen til at kontakte os på e-mail:

 info@cocochoco-professionak.dk eller ring på + 52179178 eller via sociale netværk.


Vi ser frem til samarbejdet!